VAŠKE!!! Šta sad?

Svako treće dete dolazi u kontakt sa vaškama koje se i najčešće javljaju i najlakše prenose među decom predškolskog i školskog uzrasta jer su, prirodom svojih svakodnevnih aktivnosti, u bliskom kontaktu jedni sa drugima.  

OSNOVNE INFORMACIJE O INGRUBARU

BEZ STRAHA I PANIKE. Šta treba znati?

Vaške (vaši, uši, pedikuloza) na ljudskoj glavi postoje koliko postoji i sam čovek, pa ni to što smo u 21. veku ne čini izuzetak. Ima ih na svim meridijanima, podjednako u nerazvijenim i u vrlo razvijenim zemljama.

Prenose se isključivo sa čoveka na čoveka. Životinje nisu uzročnici.
Zabluda je da socijalna struktura i lična higijena  imaju udela – nemaju! Štaviše, vaške su sklonije negovanoj, čistoj kosi.

Vaške su bezopasni paraziti, ali njihovo prisustvo u kosi iritira zbog osećaja konstantnog svraba. Uzrok svraba je taj što se vaši hrane krvlju koju, uz pomoć svoje rilice, sisaju nekoliko puta dnevno u malim količinama. Tako sokovi njihovih pljuvačnih žlezda dospevaju u kožu glave i izazivaju nesnosan svrab.
Zbog toga je potrebno upotrebiti preparat koji će ne samo eliminisati vaši i gnjide, već i umiriti kožu glave i negovati kosu.

je idealno rešenje.

Kako bi se suzbile, vaške i gnjide u kosi, nije dovoljno istretirati kosu samo jednom već nekoliko puta u kraćim vremenskim razmacima. Zbog toga je naročito važno kakav preparat upotrebaljavate.

Ingrubar losion (150 ml) sadrži biljne sastojke i ulja koji obavijaju vaši i gnjide i onemogućavaju im disanje, te ih za vrlo kratko vreme delovanja uguše. Dakle, ne iritira dodtno, hemijski, već ionako iziritiranu kožu glave.

Ingrubar šampon (150 ml) pored toga što ima veoma prijatan miris ( miriše na breskvu ), nežno čisti, neguje i umiruje kožu glave. Nakon uspešnog suzbijanja vaši šampon se može i dalje upotrebljavati kao redovan šampon za negu dečje kose

Količina  oba preparata dovoljna je za kompletan tretman.

UPUTSTVO

FLAJER SA UPUTSTVOM