Fibroblast tretman i miAutor Datum 23. aprila 2017.


Biti, izgledati i ostati mlad i lep zapovesti su 21. veka. To je, nesumnjivo, razlog zašto industrija lepote cveta u doslovno svim krajevima sveta. Svakako, ni Srbija nije izuzetak.

Jedan od naših partnera u okviru projekta „Inovativne ordinacije“ je i Zirna Beauty Centar iz Novog Sada. Oni predstavljaju sve osim uobičajenog salona lepote i jedna su od najsavremenijih firmi u svojoj branši koja prati i u Srbiju donosi najnovije trendove .

Purebeau, koju Zirna Beauty Centar zastupa za ovaj deo Evrope, je nemačka kompanija čija inovacija, nazvana Purebeau Fibroblast, je revolucionarni nehirurški i neinvazivni fejslifting tretman za izravnavanje bora i podizanje očnih kapaka.  Veza između ovog tretmana i naših schülke preparata je u dve reči – koža i dezinfekcija, a ove dve reči dovode do preparata za tretman rana, kože i sluznica, na bazi oktenidina.

Naime, za ovaj tretman profesionalci iz Purebeau-a u svojim predavanjima i brošurama preporučuju isključivo octenisept® sprej za dezinfekciju kože tokom tretmana. Nakon tretmana, kao nega preporučuje se upotreba neutralnog sapuna za umivanje, što je octenisan® wash lotion, kao i dalji tretman octenisept® sprejom.

Zato smo za klijente Zirna Beauty Centra pripremili set za negu koji se sastoji od octenisept® spreja od 50 ml i octenisan® wash lotion-a od 150 ml u prikladnom neseseru kao sastavni deo Purebeau Fibroblast tretmana za svakog klijenta u Zirna Beauty Centru.

Comments are disabled.